Tweedehandsbeurs kleding t.v.v. Welzijnsschakel De Caproen

Tweedehandsbeurs kleding t.v.v. Welzijnsschakel De Caproen

2 december 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

In het weekend van 14 en 15 december vindt in het kader van de Warmste Week een grote tweedehandsbeurs plaats waarvan de opbrengst geschonken wordt aan Welzijnsschakel De Caproen. Op zaterdag en zondag kan je, telkens van 10 tot 17 uur, terecht in poc De Caproen in de Breendonklaan 2a in Bredene, om je keuze te maken uit een ruim assortiment aan tweedehandskleding afkomstig uit de magazijnen van de VRT. Het gaat hier om broeken, hemden, T-shirts, jassen, pullen die, soms eenmalig, gedragen werden door acteurs in televisieseries of –programma’s. We bieden deze kleding aan voor een scherp prijsje gaande van 0,20 euro tot 2 euro. De opbrengst gaat integraal naar de werking van Welzijnsschakel De Caproen, een vzw die zich inzet voor mensen in armoede en mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden.

Op regelmatige tijdstippen worden, in de vernieuwde ruimte van het Sjarelkot, ontmoetingsmomenten georganiseerd voor mensen met minder kansen, waarvan sommigen onder hen ook een beroep doen op de voedselbedeling. Door het organiseren van allerhande initiatieven wil de Welzijnsschakel ook buurt- en netwerkverbindend werken. Tenslotte wil ze als vereniging waar mensen in armoede het woord nemen ook meewegen op het sociaal beleid van de gemeente.

Spring gerust eens binnen, misschien vind je er wel iets naar je gading. Of kom gewoon eens langs om kennis te maken met de werking en te genieten van een drankje uit de bar.
Info: Johan Vervaeke via 059 23 68 06

https://dewarmsteweek.be/acties/tweedehandsbeurs-kleding