Traditionele en originele kerstkaarten in Franciscushuis

Traditionele en originele kerstkaarten in Franciscushuis

15 november 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Het wordt moeilijker en moeilijker om een originele kerstkaart te vinden die nog echt verwijst naar het Kerstverhaal en de Geboorte. Een kaartje sturen of bezorgen in de Kersttijd kan zoveel deugd doen. Zeker aan vrienden-ver-af, een bejaarde, een alleenstaande in je straat of buurt…

In het Franciscus Huis kun je op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november terecht voor traditionele en originele kerstkaarten. Maar ook andere leuke kaartjes zullen er zijn. Dit in samenwerking met Uitgeverij Muurkranten. Ze liggen mooi uitgestald, u kunt er alle tijd nemen om ze op de tafels te bekijken. En u steunt er een goed doel mee, de sociale werken van het Franciscus Huis en hulp aan wie eenzaam is in de komende kersttijd.

Naast traditionele kerstkaarten zijn er ook andere wenskaarten en boekjes waarmee mensen vriendelijk zijn voor elkaar. Bij heugelijke dagen zoals een verjaardag, een geboorte, huwelijk of jubileum. Maar ook op moeilijke momenten van ziekte of afscheid.

Goede zorg voor mensen zit vaak in kleine dingen. Dat beetje extra aandacht kan echt wel een verschil maken. Een kaartje met een welkom-tekst voor nieuwe bewoners in de buurt of vereniging, een verjaardagskaartje maar ook dankkaarten voor vrijwilligers, een felicitatiekaart bij de bevalling van een personeelslid, deelnemingskaarten met een mooie tekst.

U bent welkom op vrijdag 17 en zaterdag 18 november van 14.00 tot 18.00 uur én op zondag 19 november van 10.30 tot 18.00 uur. Br Miguel en Zr Kathleen heten u graag welkom. U vindt ons op de hoek van de Dokter Eduard Moreauxlaan, 125/02, en de Sint-Antoniusstraat.

Info: franciscushuis.oostende@gmail.com of 0487 27 01 63