Steun Damiaanactie

Steun Damiaanactie

26 januari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Elke 2 minuten krijgt iemand te horen: “Je hebt lepra.” Vooral mensen in kwetsbare omstandigheden vallen ten prooi aan infectieziektes. Nochtans is genezing mogelijk, bij een tijdige opsporing en behandeling.​

Damiaanactie strijdt al 60 jaar tegen infectieziektes. We sporen getroffen personen op, bieden hen kwaliteitsvolle gezondheidszorg en vechten tegen het stigma dat rond de ziekte hangt.

Genezen werkt aanstekelijk!
Ieder mens heeft recht op een waardig leven en de best mogelijke gezondheid. Sinds 1964 helpt Damiaanactie mensen die lijden aan lepra, tuberculose en andere infectieziektes die vooral de meest kwetsbare bevolkingsgroepen treffen. We helpen hen genezen en bieden essentiële socio-economische steun aan zij die het meest nodig hebben. Wij bestrijden deze infectieziekten in 14 landen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. In Brussel behandelen we daklozen die aan tuberculose lijden.

Campagne tegen lepra 2024
Damiaanactie organiseert tijdens het weekend van 26, 27 en 28 januari 2024 een campagne met productverkoop en tal van fondsenwervingsacties. Onze strijd ligt je nauw aan het hart? Wil je helpen om patiënten te genezen en hen weer toekomstperspectief te bieden? Doe dan een gift aan Damiaanactie. Elke bijdrage telt. Samen maken we het verschil!

Via deze link kan je een gift overmaken.
Wanneer het totaal van uw giften € 40 of meer per jaar bedraagt , profiteert u van een fiscaal attest waarmee u tot 45% van uw giften kunt terugvorderen via uw belastingaangifte.

Campagneclip:

Dankzij uw solidariteit zetten wij onze actie voort. Met uw steun bieden wij de meest kwetsbaren een kans op genezing. En samen bouwen we aan een rechtvaardigere wereld.