3e Noord-Zuidquiz in zaal Vuurtoren

3e Noord-Zuidquiz in zaal Vuurtoren

22 februari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Voor de derde keer organiseren we een Noord-Zuidquiz ten voordele van Broederlijk Delen in zaal Vuurtoren, Th. van Loostraat 32 in Oostende en dit op vrijdag 8 maart om 19.30 uur. Deuren gaan open om 19.00 u. Algemene kennis is vereist, met een knipoog naar de campagne rond Congo. De vragen zijn zeer gevarieerd, uitdagend maar haalbaar. Met een hapje en een tapje, en ‘iedereen een prijs’ maken we er samen een gezellige en ontspannende quizavond van. De opbrengst gaat uiteraard naar de partnerorganisaties van Broederlijk Delen.

Voor informatie en om in te inschrijven (tegen 3 maart) kan je contact opnemen via pegalilea@bredenevuurtoren.be of via 0499 43 43 64 (parochieassistent Johan Vervaeke). Eén ploeg bestaat uit 4 personen. Per ploeg betaal je 20 euro, te betalen de avond zelf. Vergeet niet de naam van je ploeg door te spelen.