Bezinnen met de vastenkalender 2024 – 40 dagen samen bouwen aan rechtvaardigheid

Bezinnen met de vastenkalender 2024 – 40 dagen samen bouwen aan rechtvaardigheid

7 februari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Straks start de veertigdagentijd, een tijd van bezinnen en bouwen aan een rechtvaardige wereld voor iedereen. De vastenkalender van Broederlijk Delen wil je vergezellen tijdens deze bijzondere periode. Elke dag krijg je de kans om op een andere manier even stil te vallen en na te denken over hoe het met onze wereld gesteld is. Je vindt er zingeving en een eigentijdse kijk op de lezingen. Daarnaast krijg je een inspirerend beeld van de mensen die zich inzetten voor Broederlijk Delen. Je leert ook haar werking kennen en de partnerorganisaties in Congo en Haïti. De vastenkalender kost 3 euro en is na de vieringen te koop in de kerken van St.-Jozef (Sas), Sint-Antonius (Vuurtorenwijk) en Sint-Rikier (Dorp). Veertig boeiende dagen gewenst!