Nieuws

Van harte welkom op de website van de Pastorale Eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren. Alles wat je wil weten over ‘het leven zoals het is’ in de vier kerkgemeenschappen en over de vele activiteiten zal je hier kunnen lezen. Deze site wordt minstens éénmaal per week bijgewerkt zodat het nieuws up-to-date blijft.

Ben je op zoek naar informatie over doopsel, eerste communie, vormsel of huwelijk in één van onze vier kerken, dan vind je hier de contactpersonen.
Ook voor de ziekenzalving of een begrafenis vind je in één klik bij wie je moet zijn. Zoek je je spirituele leven op peil te houden, dan vind je bij ons de nodige initiatieven hiertoe. Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor een familiefeest of initiatiesacrament? Geen probleem, via deze site vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Tenslotte houden we je ook op de hoogte van het reilen en zeilen van de  vele verenigingen in onze Pastorale Eenheid. Talrijke foto’s illustreren het bruisende leven in Bredene en op de Vuurtorenwijk.

Organiseer je zelf iets binnen onze Pastorale Eenheid, laat het ons dan weten via pegalilea@bredenevuurtoren.be, dan nemen we dit op in onze kalender.
Een verslagje achteraf met wat mooie foto’s is altijd welkom.

Contactpersoon:
Johan Vervaeke, parochieassistent
Breendonklaan 2a, 8450 Bredene
059 23 68 06
pegalilea@bredenevuurtoren.be