Startdag Chiro Nelle op de Vuurtorenwijk

Startdag Chiro Nelle op de Vuurtorenwijk

20 september 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zondag 10 september – wellicht de heetste dag van het jaar – kwamen bijna 100 kinderen en leiding weer voor het eerst samen na de vakantie. Op de startdag werd een groot groepsspel gespeeld op het kerkplein en aan de lokalen in de Mansveldstraat. Tussendoor werd heel wat water gedronken, stond er een springkasteel (gratis geplaatst door familie van onze VB) en werden er als vieruurtje waterijsjes uitgedeeld.

Vooral de nieuwe leidingsploeg van 26 jongens en meisjes, die zich weer een gans jaar willen inzetten, was bijzonder gemotiveerd en kwam na de activiteit samen voor een foto. Als parochie wensen wij hen veel doorzetting opdat onze vele kinderen zich in Chiro Nelle mogen thuis voelen zoals wellicht nergens elders!

De vernieuwde leidingsploeg op de startdag van Chiro Nelle