De kruisweg beleven bij je thuis

De kruisweg beleven bij je thuis

19 maart 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Tijdens de veertigdagentijd kon men in onze pastorale eenheid op vier vrijdagen telkens in een andere kerk terecht om de kruisweg mee te volgen. Door de maatregelen rond het corona-virus zijn deze zinvolle bijeenkomsten niet langer mogelijk. De kerkgebouwen blijven echter toegankelijk voor persoonlijk gebed en bezinning, dus ook voor mensen die individueel de kruisweg willen doen.

Toch willen we jullie de mogelijkheid bieden om de kruisweg nu ook thuis te bidden en te beleven. Via dit digitaal platform bieden we jullie een volledig uitgewerkte kruisweg aan in beeld, woord en muziek die hopelijk door velen gesmaakt wordt. Zo zijn we in deze (vasten)tijd ook spiritueel verbonden met elkaar en gaan we samen met Jezus de weg naar de Calvarieberg.

Klik op onderstaande link om de kruisweg te bezoeken. Wie de muziek wil beluisteren, klikt op de rechtermuisknop en opent de link in een nieuw bestand. Een inspirerend woord of een reactie is welkom via federatie@bredenevuurtoren.be.