FERM-Bredene houdt er mee op!

25 augustus 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Iedereen is er van overtuigd: 2020 is een jaar om nooit te vergeten! Het coronavirus slaat hard om zich heen, ons leven is veranderd.
Ook bij FERM-Bredene (vroeger KVLV) was dat duidelijk merkbaar: alle activiteiten sedert maart 2020 werden afgelast om zo het virus minder kans te geven en om jullie, onze leden, niet in gevaar te brengen. We hoopten dat we na de zomer weer gewoon door zouden kunnen gaan, eventueel een aantal activiteiten doorschuiven, maar zoals het er nu naar uit ziet, zal dat niet mogelijk zijn. Heel wat van onze mensen behoren tot de risicogroep, wat extra voorzichtigheid gebiedt.

Mede daarom hebben we met het bestuur van FERM-Bredene besloten om onze afdeling stop te zetten, na 95 jaar activiteiten op onze parochie. Met spijt in het hart! We weten dat het voor velen van jullie een gemis zal zijn om elkaar niet meer te kunnen ontmoeten op de activiteiten in Bredene. We willen jullie bedanken voor alle jaren dat jullie trouw lid waren, jullie enthousiaste aanwezigheid en medewerking. Wij hebben er alvast van genoten en hopen dat ook jullie met een warm hart terugkijken op de voorbije jaren en alle activiteiten van FERM/KVLV- Bredene.

Hou jullie gezond en misschien komen we elkaar binnenkort tegen, ergens in Bredene- Dorp! Jullie waren en zijn … FERM! 
Lucienne, Cécile, Raymonda, Magda, Hilda en Christel