Koffiestop t.v.v. Broederlijk Delen in VBS Duinen

Koffiestop t.v.v. Broederlijk Delen in VBS Duinen

13 april 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op vrijdag 25 maart organiseerde VBS Duinen twee keer een Koffiestop ten voordele van Broederlijk Delen: om 8 u. ’s morgens en na schooltijd om 15 u. Op de nieuwe groene speelplaats en onder een stralende hemel konden ouders, grootouders en sympathisanten genieten van een hartverwarmend kopje koffie of thee. De leerlingen van het vijfde leerjaar waren dolenthousiast en bedienden iedereen van het gewenste drankje. Onder een stralende zon genoten velen van de gezellige babbel die er natuurlijk ook bij hoorde. We konden een mooi bedrag doorstorten naar Broederlijk Delen. Dankjewel iedereen voor de gulle bijdragen en de helpende handen! 
(Christel Vandewalle)