Terugblik op 11.11.11.-actie in de Vuurtorenwijk

Terugblik op 11.11.11.-actie in de Vuurtorenwijk

18 november 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op donderdag 11 november organiseerden de St.-Antoniusparochie en de Oxfam-Wereldwinkel opnieuw een actie t.v.v. de 11.11.11-actie. Wij kregen 25 vrijwilligers op de been (leerlingen van OLVO 5e en 6e leerjaar en enkele jongeren die reeds in het middelbaar school lopen). Samen brachten wij 712 euro op door deur aan deur in de straten van de Vuurtorenwijk mensen uit te nodigen om de actie te steunen door chocolade of postkaarten te kopen. Het deed ons veel deugd dat we jongeren konden warm maken om zich in te zetten voor het goede doel. “Internationale solidariteit is en blijft nodig” en “Investeer mee in een betere wereld” schreeuwden onze jongeren het uit – deur aan deur. Proficiat en veel dank voor wie zich 2 uurtjes daarvoor kon vrijmaken!