OKRA Bredene bereidt opstart activiteiten voor

OKRA Bredene bereidt opstart activiteiten voor

23 juni 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Met de zomer voor de deur, wenkt de vakantie, maar OKRA Bredene is op 11 juni nog samengekomen in De Caproen om de opstart van het najaar voor te bereiden. Goed dat de sportactiviteiten en crea al terug zijn opgestart. Maar “Hoe komen we opnieuw samen in ons trefpunt in de toekomst?” Wat kan verbeterd worden? Wat kan efficiënter gemaakt worden? Sommige mensen haken af wegens gezondheidsredenen, familiale redenen, zorgredenen en moeten vervangen worden. Er is dus nog veel werk aan de winkel en er zal meer nodig zijn dan een portie geduld om nieuwe mensen over de schreef te halen. Het gemis aan ontmoeting van de voorbije maanden zal zeker een aandachtspunt zijn voor de komende werking. Niettemin staan in het najaar al een aantal activiteiten ingepland zoals een voordracht rond ‘phishing’ in september, de seniorenontmoeting in november en een spetterend kerstfeest halfweg december.
(Rita Everaert)

(c) Johan Vervaeke