Adventsviering met catechesemoment St.-Rikier en St.-Theresia

Adventsviering met catechesemoment St.-Rikier en St.-Theresia

28 december 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 10 en zondag 11 december waren bijna alle kinderen present in 2 momenten in de Sint-Theresiakerk en de Sint-Rikierskerk. Bij het begin van de viering werden de kinderen uitgenodigd naar de winterkapel om het verhaal van de tweede zondag van de advent te horen. Nadat ze gehoord hadden over de tocht van Maria en Jozef met de ezel naar Bethlehem en ze ook hun schaapje hadden getoond dat ze zelf hadden gemaakt, brachten ze dit schaapje aan tijdens de offerande en mochten ze gauw naar de ouders of grootouders om de viering verder mee te maken. Dank aan Aurélie en Jeannot, Nicolas en Ilza voor de begeleiding van dit moment.