Nieuwjaarsviering als dank voor vele vrijwilligers St. Antonius

Nieuwjaarsviering als dank voor vele vrijwilligers St. Antonius

9 januari 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Na een ingetogen bezinning in de kerk vulden zowat 140 blije parochianen, medewerkers en weldoeners op zaterdag 7 januari 2017 de zaal Vuurtoren. Allen wensten elkaar vreugdevol een zalig of gelukkig nieuwjaar en alvast een goede, blijvende gezondheid. Alweer waren het vrijwilligers die zorgden dat iedereen zijn dorst kon lessen en gaatjes kon vullen met belegde broodjes. Het zangkwintet ‘Odiel Van Caeyzeke’ zorgde voor de ontspanning. Een speciale groep was dat, waarvan de vijf zangers ons alleen vocale muziek met een kwinkslag aanboden. De groep bestaat zowat 28 jaar en het was reeds zes jaar geleden dat de groep nog eens bij ons optrad. Guido Belcanto, de Inca’s, maar ook de Schotten met opzwaaiende rokken passeerden de revue. Na het dankwoord van Dirk kwam nog meer dan één bisnummer. De zangers konden niet anders want de zaal bleef maar applaudisseren.

Danken doet deugd!

(Willy Werbrouck)