Komedie Kateie treedt opnieuw op in Zaal Vuurtoren

Komedie Kateie treedt opnieuw op in Zaal Vuurtoren

7 september 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Na een jaartje zonder voorstelling en na een uitgestelde voorstelling van februari mag ons toneelgezelschap Komedie Kateie op de Vuurtorenwijk eindelijk met trots hun nieuwe voorstelling aankondigen. Zoals steeds gaan die door in Zaal Vuutoren: op 23, 24, 25 en 30 september en op 1 oktober.

“Pokeren voor Australië” is de nieuwe voorstelling, een komedie van François in een vertaling en bewerking van Guy Keeren. Regie Gwen Deprez.

Yolande en Michel gaan graag op reis, tot plots de pokerverslaving van Michel roet in het eten gooit. Na een uit de hand gelopen pokeravondje komt de Siciliaanse maffia in eigen persoon de gokschulden innen. Gezien Yolande een hekel heeft aan gokken, moet Michel de nodige creativiteit aan de dag leggen om dit voor zijn vrouw te verbergen. Maar hoe doe je dit als die Siciliaan mee aan tafel uitgenodigd wordt? Juist ja, door ter plekke geïmproviseerde leugentjes op te dissen die de situatie met de minuut verwarrender en lachwekkender maken.

Info en reservatie via www.komediekateie.be