Sinterklaasmaaltijd in St.-Theresia

Sinterklaasmaaltijd in St.-Theresia

19 december 2017 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op 2 december werd de Sint gevierd met een maaltijd op de parochie St.-Theresia. 85 mensen schreven zich in om hun vreugde samen te delen. Een team van vrijwilligers was vroeg uit de veren om alles naar wens te doen verlopen. En daar zijn ze helemaal in geslaagd. Een pompoensoepje om van te smullen, gevolgd door een koninginnenhapje met frietjes. Als kers op de taart volgde nog een lekker stuk cake met een warme kop koffie. En dat was niet eens het enige toetje. Geklop op de deur, een mijter, een lange baard en drie helpers. Ja hoor, hij was het echt! De Sint met 3 zwarte pieten… hij was ons niet vergeten. Met een glimlach en een lekker geschenkje van de Sint keerde iedereen huiswaarts.