Lenteconcert in St.-Jozefskerk op 4 juni

Lenteconcert in St.-Jozefskerk op 4 juni

20 mei 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Lentekriebels… Na twee jaar van stilzitten en beperkingen is het eindelijk tijd om opnieuw buiten te komen. De repetities van de Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Bredene konden een aantal maanden geleden terug gestart worden. De muzikanten staan te popelen om gekende en populaire muziekstukken onder de Bredense bevolking te brengen. Want iedereen weet het toch…. “Muziek maakt gelukkig en blij.”

Vandaar, iedereen is welkom op zaterdag 4 juni. De deuren van de kerk St. Jozef Molendorp te Bredene-Sas openen om 19.00 u. en de eerste tik op het muziekstatief wordt door de dirigent gegeven om 19.30 u. Tussendoor bespeelt onze gast-organist Jean-Pierre Hautekiet op meesterlijke wijze het plaatselijke orgel.
Na het concert kan nog even nagepraat worden bij een goed glas!

Allen van harte welkom. De inkom is GRATIS.