Solidariteitsmaaltijd Broederlijk Delen in zaal Cappelrie

Solidariteitsmaaltijd Broederlijk Delen in zaal Cappelrie

10 april 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Het jaarlijkse solidariteitsmaal viel dit jaar op zondag 2 april in zaal Cappelrie van Bredene-Dorp. Na de eucharistieviering voorgegaan door priester Dirk Spanhove en bijgestaan door parochieassistent Johan Vervaeke, die de homilie voor zijn rekening nam, kwamen 45 mensen samen in de Cappelrie voor het solidariteitsmaal. Vele handen zorgden voor de bediening aan tafel. Franky Vanwalleghem en zijn medewerkers hadden gezorgd voor een fijn menu. Het was wel even wachten, want pas om kwart voor één kwam de broccolisoep eraan, erg lekker. De hoofdschotel was Gentse waterzooi met een flink stuk kip en als dessert volgde er nog koffie met gebak. Mooi zo, dat we door lekker eten en leuk gebabbel de boerengemeenschap van Burkina Faso kunnen helpen. Tegen 15 u. was het voorbij. Het had echt gesmaakt en we mogen toch rekenen op een opbrengst van ongeveer 450 euro. Toch een flinke regenbui.
(Karel Fischer)