Nieuw zaalcomité voor zaal Vuurtoren op de Vuurtorenwijk

Nieuw zaalcomité voor zaal Vuurtoren op de Vuurtorenwijk

23 september 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Met blijdschap mogen wij een nieuw zaalcomité met nieuwe verantwoordelijken voorstellen. Eerst en vooral willen wij nog eens onze grote dank uitspreken aan Henk D’haenens, die als zaalverantwoordelijke en vrijwilliger jaren lang het beste van zichzelf gegeven heeft voor onze zalen, voor de verenigingen, voor het gemeenschapsleven op onze parochie.

Henk had gevraagd om nieuwe mensen te zoeken om zijn taken over te nemen. Na lang zoeken en vele gesprekken hebben wij nu een nieuwe ploeg gevonden, een team van nieuwe vrijwilligers om de goede werking van de zaal verder te zetten.

* Aanvragen, activiteiten, vrije data in de agenda, inlichtingen in verband met het gebruik en de prijs en afspraak voor het afhalen van sleutels kan steeds via het nieuwe email-adres van de zaal: feestzaal.vuurtoren@gmail.com (of telefonisch bij Tania Blondé, Th. Van Loostraat 44, tel. 0496 31 81 38)

* Vragen of opmerkingen betreffende rekeningen kan via: omezsophie@gmail.com

* Bestellen van drank kan via: josederoo@telenet.be

* Bestellen van extra materiaal kan via: kyranraes@hotmail.com

Wij willen ook Marc Quaegebeur bedanken, die vele jaren de boekhouding van onze zaal behartigd heeft en die taak nu doorgeeft aan Paul Legein, die bereid was om dit op zich te nemen. Ook daar zijn we heel blij mee.

Verder zijn we heel dankbaar dat nog een heleboel vrijwilligers één of andere taak (vaak achter de schermen) willen behartigen: Henri Blondé, Daniel D’haenens, Daniel Lepeire, Pascale Brissinck.

We hopen dat we op iedereen mogen rekenen om onze zaal te helpen onderhouden, om die iedere keer proper achter te laten, om alle materiaal en tafels op de juiste plaats te zetten, om het leeggoed steeds beneden op de tafel te plaatsen (goed gesorteerd), en om de vuilnis steeds mee te nemen naar huis. Want voor dit laatste hebben we niemand gevonden die iedere vrijdagmorgen de vuilnis buiten kan zetten. Aan alle verenigingen vragen wij daarom om zelf vuilnis, glas, papier en karton mee te nemen. Wij zorgen wel voor goedkope zwarte zakken, die je daarvoor mag gebruiken.

Van harte dank en vriendelijke groeten, pastoor Dirk – ook namens onze vrijwilligers Tania, Sophie, José, Kyran, Henri, Daniel D., Daniel L., Pascale en Paul