Krikdag vormelingen Sint-Antonius

Krikdag vormelingen Sint-Antonius

16 mei 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com
Groepje van Wendy leest een briefje van de Rijke Bramenplukker

Zaterdag 11 mei was er nog een groepsbijeenkomst voor de vormelingen van de Vuurtorenwijk. Wij trokken te voet naar De Haan, door de Duinen en de bosjes en vertelden onderweg het verhaal van de Rijke Bramenplukker. Dank aan enkele vrijwilligers en aan Dirk en Kris voor de ganse (ieder jaar schitterende) organisatie. Na een gezamenlijke picknick speelden we een bosspel op zoek naar 14 belangrijke woorden die aan het vormsel gelinkt waren. Dank aan de leiders van Chiro Speelvogels om ons te komen helpen. Daarna keerden we met de tram terug naar huis en was er nog een zangstonde in onze kerk. Dankjewel aan onze catechisten om weer een ganse dag paraat te staan voor onze kinderen.

Groepje van Brigitte op het Paelsteenveld
Groepje van Hugo op het Paelsteenveld
Groepje van Johan aan de Visserskapel