Mike 10 jaar misdienaar op St. Antonius

Mike 10 jaar misdienaar op St. Antonius

31 januari 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Wie af en toe in de St-Antoniuskerk de zondagsmis meeviert, kent hem beslist: Mike Cassiman. Dit jaar is hij 10 jaar misdienaar en op 8 februari verjaart hij (38 wordt hij dan).

Enkele tijd nadat Mike’s jongere neef Jonathan misdienaar was geworden, voelde ook Mike zich geroepen. En assertief als hij is, ging hij prompt zijn diensten aanbieden aan pastoor Dirk. Die zag dat wel zitten zodat Mike de volgende zondag al in witte pij vooraan in het koor van de kerk zat. Inmiddels zijn tien jaar verstreken, veel andere misdienaars zijn gekomen en weer afgezwaaid… maar Mike is nog iedere week paraat.

Velen zijn geroepen om misdienaar te worden, maar weinigen worden uitverkoren om dat tien jaar lang te blijven. Mike Cassiman dus wel, en om dit tinnen ambtsjubileum op passende wijze te vieren, nodigt hij iedereen uit op een receptie achteraan in de kerk, op zondag 12 februari na de zondagsmis.

(Leo Coulier)