Feestelijke eerste communie in ’t Sas

Feestelijke eerste communie in ’t Sas

5 juni 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Kleurrijke vlaggetjes en ballonnen sierden de St.-Jozefskerk op tijdens de 2 eerste communievieringen op zaterdag 18 mei. Ook de kinderen waren feestelijk uitgedost voor wat hun ‘feest met Jezus’ was. Enkele ouders hadden mee gezorgd voor dit feest met de nodige tekstjes en taakjes. Iedereen hoorde er bij! Dit hoorden en zagen we ook in het verhaal van de koning die een groot feest organiseerde. Nadat vele van zijn vrienden de nodige excuses vonden om niet aanwezig te moeten zijn, zond de koning zijn dienaren uit om andere mensen van straat te plukken, oud en jong, rijk en arm, iedereen was welkom. In het Rijk van God is er plaats voor iedereen! Juf Els, juf Maaike en juf Vicky hadden hun beste beentje voorgezet bij het inoefenen van de liedjes en de tekstjes en waren een grote hulp tijdens beide vieringen. Dankjewel! Getooid met feesthoedje en toetertje konden de kinderen verder van hun dagje genieten. Proficiat!  (Marleen & Johan)

EC in de viering van 9.30 u.: Alex Bultijnck, Remi Coeck, Aiden Demey, Zephira Lieveld, Isabella Mensah, Nyncke Vandierendounck, Alicia Vandierendounck, Seppe Vanmassenhove, Lelien Vereecken, Lotte Vermeulen, Logan Willems

EC in de viering van 11.30 u.: Liam Bauwens, Remi Dedrie, Amber Driessens, Narek Grigoryan, Vic Impincs, Mila Lingier, Emmeline Maurisse, Magnus Meere, Yelina Orban, Elly-Mae Steyaert, Brooke-Lynn Vandervelde, Alex Westerlinck