Optreden Willem Vermandere en Kerstmarkt Vuurtorenwijk

Optreden Willem Vermandere en Kerstmarkt Vuurtorenwijk

21 december 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zaterdag 3 december was er het langverwachte optreden van Willem Vermandere in een volle Sint-Antoniuskerk. Bijna 500 mensen genoten van de mooie muziek en de bindteksten van Willem. We kregen niets dan lovende woorden voor het initiatief en de ganse organisatie (van ons zaalcomité).

Daarna was er een Kerstmarkt op het kerkplein in de grote tent. Daar had onze Chiroleiding voor gezorgd. We zijn onze jonge mensen heel dankbaar voor het puike werk (en ook de opkuis zaterdag en zelfs zondagnamiddag). Ook mochten we vier dagen rekenen op een ploegje vrijwilligers die altijd klaar staan om te helpen. Ook dat doet enorm veel deugd.

Lees ook het interview met Willem Vermandere: https://www.bredenevuurtoren.be/2022/11/optreden-willem-vermandere-in-de-st-antoniuskerk/

Hier nog wat foto’s die de gezellige avond en warme sfeer illustreren.