Kerstfeest bij OKRA Bredene

Kerstfeest bij OKRA Bredene

10 januari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 19 december hield OKRA haar Kerstviering in De Caproen. Het regende oude wijven, maar binnen was het gezellig met de mooi versierde tafels, de kerststal, kerstboom en de versiering aan de muur. Marnix heette de 103 aanwezigen welkom. Daarna volgde de Kerstbezinning door priester Nikolaas. Door enkele leden werden mooie teksten voorgelezen en werden er ook houten kerstfiguurtjes aangedragen die samen een mooi kersttafereel vormden. Ook de oude kerstliederen werden meegezongen. Met koffie en een stuk bûche werden de kelen gesmeerd. De ontspanning werd gebracht door Gino de Lucaz. Ambiance en er werd ook een polonaise gedanst. Als afsluiter van de namiddag waren er nog 2 engelkoeken die vlotjes binnengingen. De creaclub van OKRA had gezorgd voor een 60-tal kerststukjes die verkocht werden ten voordele van Welzijnsschakel De Caproen. De opbrengst zal later overhandigd worden. Dank aan allen die op een of andere manier geholpen hebben om er weer een geslaagde namiddag van te maken. 
(Frieda Van Eenoo)