Krikdag vormelingen St.-Antonius

Krikdag vormelingen St.-Antonius

4 mei 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zaterdag 23 april was er een laatste groepsmoment voor de vormelingen op de Vuurtorenwijk. Om 9 u. vertrokken de groepjes vormelingen voor een tocht door de duinen, het strand en de bosjes in De Haan. Het werd een schitterende dag met heel mooi weer en veel enthousiasme. Onderweg werd het verhaal van de Rijke Bramenplukker verteld en gespeeld. ’s Middags was er een picknick in de tuin van het MPI in De Haan en daarna was er nog een duinenspel (met medewerking van de leiding van Chiro Nelle). Vormelingen en catechisten keerden terug met de tram en in de St.-Antoniuskerk was er nog een zangmoment en konden we ook nog wat info over de komende 3 vieringen (kruisoplegging – vormselviering – dankmis) aan elkaar doorgeven. Een grote dank aan onze catechisten die weer klaar stonden (al zovele jaren) voor onze jonge mensen.