Deugddoend samenzijn bij OKRA-Bredene

Deugddoend samenzijn bij OKRA-Bredene

30 november 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Het jaarlijks seniorenfeest van OKRA-Bredene had plaats op dinsdag 15 november in parochiaal centrum De Caproen. De tafels in de zaal waren mooi versierd met roze servetten in een gouden ring gemaakt door Jeannette Smagghe. Frieda Van Eenoo zorgde dan weer voor witte en roze roosjes in een vaasje. Aimé Broucke op zijn beurt had alweer een mooie muurversiering voorzien. Rond 10.30 u. kwamen de eerste leden toe om hun plaatsje te kiezen. Een uurtje later waren de 92 ingeschreven personen aanwezig. 

Bij het binnenkomen kreeg iedereen een aperitiefje. Voorzitter Marnix Van Egroo verzorgde het welkomstwoordje en Frieda bracht een bezinning om de overleden leden te herdenken. Er volgde nog een ‘lollige’ tekst ‘Oud worden in deze tijd’ waarin onze veranderde tijd werd gehekeld. Nee… het is geen kleinigheid, oud worden in deze tijd!

De maaltijd werd verzorgd door traiteur Standaert. Hij zal ons voor de laatste maal bedienen want binnenkort stopt hij er mee. Eerst werd de butternutsoep opgediend, gevolgd door een varkenshaasje met groentjes en kroketten. Wijn en water was er om door te spoelen. Als dessert kregen we een ferm stuk biscuittaart.

De ontspanning werd gebracht door Helena Gaudi. Zij zong een ruime keuze van liedjes. De ambiance zat er meteen in en de danslustigen palmden de dansvloer in. Na een laatste polonaise was het einde in zicht en ging iedereen tevreden naar huis. Het werd een deugddoend samenzijn. Een hartelijke dank aan alle medewerkers die zorgden voor een geslaagde dag! 
(tekst: Frieda Van Eenoo – foto’s Johan Vervaeke)