Soep brengt hoop – kracht – warmte

Soep brengt hoop – kracht – warmte

19 december 2017 Uit Door decaproen@hotmail.com

1 op 7 in ons land heeft niet genoeg om elke maand de eindjes aan mekaar te knopen. Welzijnszorg geeft steun aan lokale projecten voor tewerkstelling, ontmoeting, huistaakbegeleiding, gezondheidspreventie, huisvesting,… Deze initiatieven maken ter plaatse het verschil. Met onze bijdrage kunnen we deze solidariteitsinitiatieven blijven versterken.

Daarom organiseerde de federatie in de vier kerken een Soep op de stoep-actie. Soep is gezond en eenvoudig. Soep brengt mensen samen. Ze geeft warmte aan wie het koud heeft, kracht aan wie zich slap en ziekjes voelt en hoop aan wie het niet meer ziet zitten. In ruil voor een dampende beker soep konden mensen een vrijwillige bijdrage achterlaten in het kartonnen kubusje. Dit bracht voor onze federatie een bedrag van 420 euro op. Alvast bedankt!