Op kamp met Chiro Sas

Op kamp met Chiro Sas

14 september 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Het kamp, dit jaar van 1 tot 10 augustus, was een heel avontuur dat de leiding samen met de kinderen met veel plezier aangingen. De locatie bleef tot op het laatste moment top-secret. Geen erg, achteraf gebleken, want lang hebben ze er niet gezeten. Door een technische storing op de kampplaats waren de oudsten, vertrokken op 1 augustus, genoodzaakt om van kamphuis te veranderen. Na een check-up door de brandweer werd besloten om een veiliger oord op te zoeken. Zo kwamen ze terecht in Bornem, waar de jongste groepen de ouderen kwamen vervoegen op 3 augustus. Je moet het maar tegenkomen dat je vertrekkensklaar bent en nog niet weet waar je zal terechtkomen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en hebben zowel de allerkleinsten als de oudsten genoten van de mooie natuur in de buurt, de nodige waterpret, het bootje varen, slapen in een tent, de tweedaagse en uiteraard het kampvuur als hoogtepunt. Ondertussen is de startdag achter de rug en zien we met het nodige enthousiasme het nieuwe werkjaar tegemoet als ‘chironaut’!
Meer info en foto’s via https://www.facebook.com/ChiroSasBredene/