Pyjamadag in VBS Duinen

Pyjamadag in VBS Duinen

26 maart 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Ziek zijn is nooit plezant. Maar als je als kind voor een langere tijd ziek bent en niet naar school kunt, dan mis je veel. Heel veel! Niet alleen de leerstof die de juf of meester in klas aanleert, maar ook het contact met die juf of meester en vooral met je vriendjes en vriendinnetjes. Daar ben je soms weken of maanden van afgesneden, terwijl er op school heel wat gebeurt of verteld wordt. Daar zoekt de organisatie ‘Bednet’ oplossingen voor.

Ze zorgen ervoor dat je via de digitale wereld toch kan deel uitmaken van het klasgebeuren. Met computers en verbindingen kan je meedoen met wat er in klas allemaal besproken en geleerd wordt.

Daarom trokken we met heel veel schoolkinderen, juffen en meesters, op 15 maart onze pyjama en pantoffels aan om naar school te komen. Ook de klassen van VBS Duinen namen deel aan ‘Pyjamadag’, als teken van steun aan kinderen die ziek zijn én aan ‘Bednet’.