Heropstart Femma Bredene – “weblijvenverbonden”

Heropstart Femma Bredene – “weblijvenverbonden”

7 september 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Na een lange periode van elkaar te moeten missen starten onze Femma-activiteiten weer langzaam op.  Het zijn nog altijd “andere” tijden! We zijn blij om elkaar terug te zien maar op een veilige manier. Samenkomen in een Femma-groep mag en kan, mits het volgen van enkele voorwaarden.

Dus bij Femma zien we elkaar met een mondmasker, op veilige afstand en met de nodige hygiënemaatregelen. Voorzien we een drankje en apart verpakte versnaperingen dan gelden de horecaregels. Bij elke activiteit zullen we het maximum aantal deelnemers vermelden naargelang de grote van de zaal. Zijn er meerdere inschrijvingen dan ontdubbelen we de activiteit. Inschrijven vooraf wordt verplicht en de gegevens worden bijgehouden voor eventuele contactopsporing. Voor de vrijwilligers is er dus extra werk vóór, tijdens en na de activiteit. Samenkomen zal anders zijn, maar we nemen de tijd om samen op verhaal te komen en in verbinding te gaan met elkaar.

In september starten we met Bloemschikken op woensdag 9 september om 19.30 u. in het Gemeenschapscentrum. Onze Crea-club gaat van start op maandag 21 september om 13.30 u. in het Parochiehuis. Dames Fit in samenwerking met Neptunus begint op 8 september en Dames Turnen Opex start op 14 september.

Wens je meer inlichtingen dan kan je terecht bij Linda Depuijdt
– mailadres : linda.depuijdt@gmail.com of tel. nr. 059 32 04 10.