Vormelingen St.-Theresia (Bredene-Duinen) in de kijker

Vormelingen St.-Theresia (Bredene-Duinen) in de kijker

Dinsdag 22 april hadden de vormelingen hun samenkomst met de meters en de peters. Het werd een stemmig gebeuren om de rol van meter en peter nog eens in het daglicht te plaatsen. Die mensen waren erbij voor het doopsel om te beloven dat ze mee zouden waken over het welzijn van hun petekinderen. Nu bij het vormsel krijgen ze opnieuw een rol om die belofte te herhalen. In de viering maakte elke vormeling met zijn duimen en vingerverf een hartje voor hun peter en meter. Zo toonden ze welke rol deze mensen in de werkelijkheid nog voor hen spelen. Menig meter of peter toonden zich hierdoor werkelijk aangegrepen. Een mooi initiatief!

Beukers Laura, Bowé Emma, Christiaen Loore, Deckmyn Maxim, Declercq Arno, De Clercq Luca, Decoene Fran, Devloo Evi, Dewulf Karo, D’Hooge Basil, Diet Steven, Eggesbo Brent, Goyvaerts Elias, Hendrickx Amélie, Hennion Emma, Kerckhove Gianni, Legein Tiebe, Lemense Gilles, Louwagie Arno, Lowie Britt, Niville Isaiah, Nowicka Aleksandra, Onraedt Hanne, Paelman Lennert, Pauwels Vito, Pittery Eline, Remmerie Maryse, Reynhout Fien, Toisoul Cedric, Van Biervliet Ines, Van Cauwenberg Maité, Vandepoele Seppe, Vandendriessche Matheo, Van der Burg-Zethoven Bernt, Van Ham Zidan, Van Herreweghe Quinten, Vanhevel Kobe, Van Maldeghem Eline, Vanspeybrouck Mathisse en Verpoort Lance