Petanque OKRA-Bredene gaat van start

Petanque OKRA-Bredene gaat van start

15 september 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Onder een stralend zonnetje kwam de petanqueploeg van OKRA-Bredene voor het eerst sedert lang opnieuw samen in De Caproen. De voorbije week was het petanqueveld, ondertussen omgetoverd in een woeste jungle, grondig aangepakt door onze wijkwerker en werd alle onkruid professioneel verwijderd. Zo waren de banen klaar voor een nieuw speeljaar. Ook de ballen hadden duidelijk een extra poetsbeurt gekregen en blonken in de zon. De stramme spieren werden losgewerkt, het startschot gegeven. Dat vele leden elkaar al een hele tijd niet gezien of gehoord hadden, bleek uit de vele verhalen die bovenkwamen tijdens het uitgebreide koffiemoment. Het deed deugd om weer samen te komen, zoveel is duidelijk! Nog tot eind september wordt er buiten gespeeld, daarna spreiden ze hun matten opnieuw uit in de grote zaal.
(tekst & foto: Johan Vervaeke)