Chiroleiding werkt voor het goede doel

Chiroleiding werkt voor het goede doel

Tweemaal in een jaar roept de plaatselijke Chiroleiding van de Vuurtorenwijk iedereen op om eens in de kleerkast te kijken en spullen die je niet meer gebruikt af te staan voor het goede doel. Zaterdag 25 en zondag 26 maart werden door hen weer oude kleren ingezameld ten voordele van WereldMissieHulp. Met veel enthousiasme en met steun van veel sympathieke mensen die eens langs kwamen.

Op de foto enkele leid(st)ers alsook onze vrijwilligers Milo, Omaar en Willy die wekelijks de rode bakken op het containerpark komen legen. In de loop van het jaar kun je ook daar steeds terecht, maar de Chiro organiseert verder ieder jaar twee maal een actie op het kerkplein (begin van de lente en begin van de herfst). Dank aan iedereen voor de medewerking!