Mutsjes ten voordele van Welzijnszorg

Mutsjes ten voordele van Welzijnszorg

12 oktober 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Aan de oproep om mutsjes te breien voor de ‘goedgemutste breicampagne’ van Welzijnszorg werd gevolg gegeven door de creaclub van OKRA-Bredene. Deze dames gingen aan de slag tijdens hun tweewekelijkse bijeenkomst in De Caproen en breiden er lustig op los. Parochieassistent Johan zorgde er intussen voor dat de 140 mutsjes hun einddoel bereikten. Hun mutsjes zullen terechtkomen op de ‘innocent smoothies’ in verschillende warenhuizen tijden de kerstperiode. Ook jullie kunnen nog een duit in het zakje doen door deze vruchtendranken aan te kopen. Per verkocht flesje goedgemutste smoothie gaat er immers 0,20 euro naar Welzijnszorg en hun strijd tegen armoede. Dank je wel Yvonne, Angeline, Nicole, Carine, Denise, Frieda en Marie-Louise voor jullie enthousiaste bijdrage aan dit initiatief.

Een flesje innocent smoothie omringd door de vele gebreide mutsjes