Boeken kaften bij WZS De Caproen

Boeken kaften bij WZS De Caproen

21 september 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdagnamiddag 3 september waren onze gezinnen met schoolgaande kinderen uitgenodigd in De Caproen om hun boeken en schriftjes te kaften. Parochieassistent Johan zorgde voor een warm onthaal en het nodige materiaal om aan de slag te gaan. Ook Adelheid en Hanne Coulier waren er opnieuw graag bij om met hun stickermachine aan elk boek en schriftje een naam en een zelfgekozen symbooltje toe te voegen. Ondertussen boden we ook een luisterend oor en konden we een mama helpen met wat uitleg en het invullen van de nodige papieren die ze meekreeg bij het begin van het nieuwe schooljaar. Ook dit jaar geen grote opkomst maar een fijne namiddag met dankbare kinderen! Verbondenheid zit soms in kleine dingen…
(Johan Vervaeke)

De enthousiaste handen van Adelheid en Hanne Coulier waren meer dan welkom (c) Johan Vervaeke
Blije gezichtjes bij Hamza en Souleyma (c) Johan Vervaeke