Chiro Nelle op bivak te Engsbergen

Chiro Nelle op bivak te Engsbergen

21 september 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Het jaarlijkse bivak van Chiro Nelle (Vuurtorenwijk) was echt weer een topper. Met precies 101 deelnemers (kinderen, leiding en koks) trokken we naar het Limburgse Engsbergen. Een prachtig kampdomein met 2 grote speelweiden, een bivakhuis en een kleiner landhuisje en….bossen zat (5 km ver tot in Averbode). De 22 leiders en leidsters waren fantastisch (hun engagement en enthousiasme is echt te bewonderen) en onze grote kookploeg deed het ook weer schitterend. We zagen er niets dan blije gezichten, helpende handen en mensen die voor elkaar leefden. Zoals zo vaak, was ook dit kamp een beetje rijk van God, een mini-samenleving zoals Hij het droomt… De gasten beleefden 9 mooie dagen van pret, spel en zang, en lekker eten… Iedere dag was het ’n feest voor hen! En daarvoor doen we het natuurlijk.

Hieronder enkele foto’s waar we de sfeer wat kunnen oproepen. Je moet er natuurlijk bij geweest zijn om zo iets moois te kunnen voorstellen. En tijdens het bivak kregen we ook bezoek van het hoofd van de Jeugddienst van Oostende en van Bart Plasschaert, schepen van de jeugd. Ook zij zagen het het goed was!

Intussen is Chiro Nelle op zondag 11 september opnieuw gestart met de wekelijkse werking. En dit met 22 leid(st)ers en 114 aanwezige kinderen. Vanaf het 1e leerjaar is (en blijft) iedereen welkom!

De leiding van Chiro Nelle op kamp te Engsbergen