Rommelmarkt WZS

Rommelmarkt WZS

15 november 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 4 november organiseerde Welzijnsschakel De Caproen voor de eerste keer een rommelmarkt in parochiaal centrum De Caproen. Eerst mochten onze leden zich inschrijven, ook anderen kregen daarna hiertoe de kans. Zo was de grote zaal gauw gevuld. Vanaf 9 uur werden de deuren geopend en mondjesmaat sijpelden mensen gedurende de dag binnen op zoek naar dat ene hebbedingetje, wat spelletjes voor de kinderen of de nodige kerstdecoratie. Het gure weer buiten zorgde er misschien voor dat we niet de verhoopte opkomst hadden. Toch waren de deelnemers tevreden en kijken al uit naar een tweede editie. De rommelmarkt bracht in elk geval opnieuw wat extra centjes op voor onze werking.
(Johan Vervaeke)

Ook vanuit de Vuurtorenwijk vonden bekende gezichten de weg naar de rommelmarkt © Johan Vervaeke