Kerstcadeautjes voor de leden van St.-Vincentius Dorp & Duinen

Kerstcadeautjes voor de leden van St.-Vincentius Dorp & Duinen

29 december 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 18 december leek de St.-Theresiakerk in Bredene-Duinen wel op een grootwarenhuis. Dit allemaal dankzij Gwen en Jaan, mensen van bij ons met het hart op de juiste plaats. Al verschillende jaren mogen we op hen rekenen voor hun gulle gaven tijdens de kerstperiode. In de Bijbel lezen we dat de herders en de koningen hun geschenken naar de stal brachten. Zo ook brachten Gwen en Jaan hun geschenken naar de kerk om uit te delen aan de mensen in nood. Voedingsmiddelen, koeken, fruit, snoepjes, toiletartikelen en speelgoed. Ze werden in dank aanvaard door onze mensen. We zagen de lichtjes in de ogen van de kinderen stralen wanneer ze bij Gwen langskwamen. Ze had alle cadeautjes mooi verpakt en het speelgoed was aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De volwassenen konden kiezen wat ze meenamen. We zagen niets dan tevreden gezichten.

2021 was een somber jaar voor iedereen maar dankzij deze kerstbedeling konden onze leden het jaar afsluiten met een glimlach en een vrolijke noot. De Sint-Vincentiusvrijwilligers wensen iedereen een Zalig Kerstfeest en vooral dank aan de velen die meehielpen en de vele mensen die ons ook financieel steunen. Zonder hen kunnen we dit niet. 
(Marie Rose Cluckers)