Paasfeest bij OKRA-Vuurtoren

Paasfeest bij OKRA-Vuurtoren

11 mei 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op 21 april kwamen 56 leden op hun ‘paasbest’ de zaal binnen om het OKRA-paasfeest mee te vieren. Aan de inkom werden zij reeds verwelkomd met de wens: “Zalig Paasfeest!”.

De K van OKRA indachtig dankten wij vooreerst God om de verrijzenis van Zijn Zoon. Aan de versierde tafels snoepten wij van een ‘paasnestje’ bij de koffie of thee. Wie toch zou weer voor ons dat gebakken hebben? Als achtergrond van ons ‘gebabbel’ hoorden bij de liederen van zangeres. Schlagers die ons, al dansend, aan onze jeugdjaren deden denken: “jij bent heus niet slecht…” – “al was ik maar bij moeder thuisgebleven…”

De paastombola mocht niet ontbreken, waarbij sommigen meer dan één prijs wonnen en anderen alweer niets konden afhalen! En dan … werden wij bediend met een rijkelijke kaasschotel… waarbij wel eens een stukje kaas in de ‘sakosse’ verdween… kwestie dat we morgen ook nog moeten eten! Alweer een geslaagd feest dank zij de inzet van alle bestuursleden! 
(Willy)