Weekend voor vormelingen St.-Theresia

Weekend voor vormelingen St.-Theresia

Zoals elk jaar gaan we met onze vormelingen op weg naar het Heilig Vormsel en een belangrijke stap hierbij is het vormselweekend. Voor de kinderen is dit een belevenis: zo alleen met de catechisten zonder je ouders op weekend gaan. Op dit weekend wordt flink gewerkt in voorbereiding van het komende feest, maar gelukkig is het niet alleen werken. De kinderen kunnen zich uitleven op het prachtige domein van de Karmel te Brugge. De boomhut was een schot in de roos en ook het geleid spel komt zeker aan bod. Gelukkig voor de kookploeg kwam ieder kind met grote honger aan tafel en konden ze smullen van de soep met balletjes, de vol au vent en ’s avonds de macaroni met hesp en kaas. Een geslaagde, jaarlijks terugkerende activiteit die voldoening schenkt aan de kinderen, catechisten en de kookploeg.