Voordracht OKRA-academie in Bredene

Voordracht OKRA-academie in Bredene

23 november 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op maandag 5 december om 14 u. komt Pieter Boussemaere een lezing geven in parochiaal centrum De Caproen in Bredene. Hij is docent geschiedenis en klimaat aan de Hogeschool VIVES in Brugge en is al jaren een veelgevraagd spreker. Aan de hand van zes vragen brengt ‘Eerste hulp bij klimaatverwarring’ je de essentie van de klimaatkwestie bij. Want ondanks de vele media-aandacht bestaat nog veel verwarring over dit onderwerp. Zonder twijfel zal dus ook jij tot nieuwe en zelfs onverwachte inzichten komen. Ontdek hoe warm/koud het vroeger was en waarom de huidige opwarming uitzonderlijk is. Ontdek wat ons de komende jaren te wachten staat en leer het klimaatakkoord van Parijs op een correcte manier in te schatten. Het publiek wordt tijdens de lezing actief betrokken via vraagstelling en het maken van licht verteerbare oefeningen. Er wordt tevens gebruik gemaakt van beeldmateriaal en videofragmenten.


Inkom: 10 euro, OKRA-leden: 6 euro (koffie en gebak inbegrepen).
Inschrijven bij Andre Pollet: andre_pollet@skynet.be of 059 32 23 50 en mits storting op rek BE72 9796 5083 2316 van OKRA-Bredene met vermelding: lezing klimaatverwarring.