Palmviering bij Samana Bredene

Palmviering bij Samana Bredene

19 april 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag april kwamen 100 leden van Samana samen in De Caproen voor de palmviering. De mooi versierde tafels met tulpen, een papieren narcis met een paasei en nog een aprilvis sprongen meteen in het oog. Priester Nikolaas ging de dienst voor. Daarna was er koffie en thee met een lekker paasgebak. Cécile Verstraete, die voorzitster was van 1996 tot nu, werd in de bloemetjes gezet voor haar jarenlange inzet. Marie-Luise Meerschaert had een heel mooie tekst gemaakt als afscheid om haar te bedanken. Er werden nog kadootjes overhandigd aan een ontroerde Cécile. Ook de nieuwe voorzitter Dirk Declerck zorgde voor een dankwoordje. En kreeg meteen ook een kadootje aangeboden. Toen was het tijd voor muziek en de danslustigen konden zich uitleven. Tussendoor was er nog een muzikale quiz met 4 personen die een nummer op hun stoel gevonden hadden. Rond 17.20 u. kreeg iedereen twee lekkere paashaaskoeken. Dit was een geslaagde namiddag met dank aan de vele vrijwilligers voor de versiering, de bediening, de afwas, het klaarzetten en opruimen van de zaal. Aan allen mooie paasdagen.
(Frieda Van Eenoo)