Frieten & stovers bij Chiro Nelle

Frieten & stovers bij Chiro Nelle

30 oktober 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 26 oktober organiseerde Chiro Nelle hun jaarlijkse Frieten met Stovers. De zaal zat weer bomvol met zo’n 240 eters. De sfeer was uiterst gezellig. Maar wat telkens vooral opvalt is het enorme enthousiasme van onze leiding, die nu al enkele weken gemengd is geworden en er als één team verder voor gaat. Wij hopen uiteraard dat nog meer kinderen de weg vinden naar Chiro Nelle. Onze dank gaat intussen uit naar alle vrienden-van-de-Chiro die steunen en supporteren, vaak ouders van onze leiding. Zo zeggen we voor dit eetfestijn heel veel dank aan de ouders Glenn en Tania, en Franky en Sophie, die zorgden voor lekkere stoverij en veel werk achter de schermen.

Leiding van Chiro Nelle, klaar om de mensen te ontvangen