Vormelingen St. Rikier naar ‘Let it Shine’

Vormelingen St. Rikier naar ‘Let it Shine’

15 maart 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Op 2 maart gingen we, samen met Johan en Mireille, naar het optreden van Let it Shine in Brugge. Door de krokusvakantie waren een aantal vormelingen niet op post, maar dat kon de pret niet derven. Wat een gezellig allegaartje in een bomvolle kerk, allemaal vormelingen, net als wij. We mochten plaats nemen bijna vooraan in de kerk. Een heel repertoire werd ons aangeleerd, allemaal leuke liedjes die we kunnen gebruiken tijdens onze vormselviering.  We hebben ons reuze geamuseerd en flink meegezongen. Toen kwam de bisschop op bezoek om ons te vertellen wat het eigenlijk betekent om gevormd te worden, wat een sympathieke man en zo gewoon! We waren er ondersteboven van. Aan de foto’s te zien hebben we ons niet verveeld en weten we wel al een beetje meer over ons vormsel. Om 21u30 keerden we heel tevreden huiswaarts.