Kerstmuscial OLVO-Vuurtorenwijk

Kerstmuscial OLVO-Vuurtorenwijk

31 december 2017 Uit Door decaproen@hotmail.com

Donderdag 21 december was het weer verzamelen geblazen in de St.-Antoniuskerk. Voor de 23e keer al brachten leerlingen van 5 en 6, o.l.v. hun leerkrachten en directie een Kerstmusical. Zij traden die dag 4 maal op telkens voor een bomvolle kerk! Veel werk is daar uiteraard aan vooraf gegaan – ook door veel vrijwilligers en vrienden van de school en door het oudercomité (die op de speelplaats voor een gezellige kerstmarktje zorgde). Het geheel werd fantastisch gebracht en speelde zich af in een bejaardentehuis, waar kinderen een handje kwamen helpen tijdens de kerstvakantie. ‘Kerst brengt vrienden’ was het thema. Je zag de verbondenheid en vriendschap inderdaad groeien. Bij momenten heel grappig èn ontroerend. En de boodschap van Kerstmis bleek het cement voor een gezond en respectvol samenzijn tussen oud en jong. Dankjewel, kinderen, directeurs en leerkrachten voor jullie grote inzet – jullie hebben weer veel mensen blij gemaakt!