Kermis bij OKRA Vuurtoren

Kermis bij OKRA Vuurtoren

29 juni 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Ter gelegenheid van de jaarlijkse wijkkermis organiseerde OKRA-Vuurtoren een ontspanningsnamiddag van het beste! 39 leden namen er aan deel en… terecht! Het werd een fijne kermisnamiddag. We werden verwelkomd met een ‘lotus-frangipane’ bij de koffie! Na 50 minuten drink- en babbeltijd, waagden wij ons aan het spelen van de acht spellen om ‘om ter meest’ punten te winnen en alzo een rijk-gevulde fruitkorf mee naar huis te kunnen nemen. Intussen vergeleken wij ‘bij pot en pint’ onze verdiende punten met elkaar! Het rekenmachientje van een kleindochter bezorgde ons de juiste getallenwinst. En wij maar commentaar geven onder elkaar van ”t is niet gemakkelijk, ’t is moeilijk…”. De eersten waren Nelly en Marleen met 412 gewonnen punten, nadien Willy met 405 punten, José met 394, Nadine met 387 en Nicole met 372 punten! Alle zes voldoende om een fruitkorf mee naar huis te nemen. Rond 17 u. bracht men de versgebakken kermisoliebollen de zaal binnen en ieder mocht er zes van smullen… ’t was weer een mooie, aangename OKRA-namiddag en ik hoorde zeggen: dat zouden ze nog meer moeten organiseren! Dank aan de ‘stille’ werkers!!
(Willy)