Kampioenen biljart gevierd bij OKRA-Bredene

Kampioenen biljart gevierd bij OKRA-Bredene

20 september 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Dinsdag 5 september werd de aftrap gegeven van een nieuw biljartseizoen bij OKRA-Bredene. Het laken werd ‘gestreken’, de ballen opgeblonken en de queue ingesmeerd. Tweemaal in de maand (1e dinsdag en 3e vrijdag) wordt in parochiaal centrum De Caproen het libre of ‘vrij spel’ gespeeld, waarbij de speelbal beide andere ballen moet raken. Traditioneel werden eerst de kampioenen van het afgelopen seizoen gevierd. Zo mochten Willy De Kreyger (1e), Jean Van Elder (2e) en Roland Debree (3e) met een mand vol ‘lekkers’ naar huis. Verantwoordelijke Herman doet hierbij nog eens een oproep naar nieuwe leden. Heb je interesse neem dan contact met hem op: herman.van.poucke@skynet.be of 0478 26 20 91.
(Johan Vervaeke)

Willy De Kreyger en Jean Van Elder, samen met verantwoordelijke Herman Van Poucke. Roland Debree was verontschuldigd. © Johan Vervaeke

Willy De Kreyger (c) Johan Vervaeke