Eerste communievieringen federatie Bredene-Vuurtoren

Eerste communievieringen federatie Bredene-Vuurtoren

Op donderdag 25 en zondag 28 mei mochten 39 kinderen hun Eerste Communie vieren in de St.-Antoniuskerk. “Een feest met Jezus” was het thema. We zagen er niets dan blije gezichten, gelukkige ouders en kinderen en telkens een volle kerk die stil viel bij het wonder van het leven en bij Jezus, die de kinderen bij zich roept! Dankjewel aan al onze medewerkers en aan onze twee scholen voor de goeie samenwerking! (eigen foto)
27 mei was een prachtige en warme dag voor de eerste communicanten van de St.-Theresiaparochie. Zowel ouders als kinderen hadden hun best gedaan om mee te werken door het maken van teksten, het versieren van de kerk, het mooi zingen van de liedjes en het voorlezen. Nog eens proficiat aan alle eerste communicanten en aan hun ouders en grootouders. Dat zij deze weg verder mogen gaan om God in het leven van hun kinderen te brengen. 
(foto Kevin Mollet)
‘Een feest met Jezus’ was het ook voor de 38 kinderen van de Don Boscoschool en de Europaschool op zaterdag 3 juni in de St.-Jozefskerk in Bredene-Sas.
Eerste communicanten in de viering van 10 uur (foto Kevin Mollet)
Eerste communicanten in de viering van 11.30 uur (foto Marleen Tuerlinckx)
15 kinderen uit De Dorpslinde gingen op zondag 21 mei voor het eerst te communie in de St.-Rikierskerk (Bredene-Dorp). We zien ze op de foto samen met pastoor Dirk en de juffen Ann-Sofie en Skrollan. (foto Kevin Mollet)