Startavond en quiz bij KWB Vuurtoren

Startavond en quiz bij KWB Vuurtoren

25 september 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Startavond bij KWB Vuurtoren
Op donderdag 19 september kwam onze KWB samen in Zaal Vuurtoren voor de jaarlijkse startavond. Daar werd het jaarprogramma voorgesteld van het bestuur en werd het die avond vooral een gezellig samenzijn, met een lekker kipje, gratis bier en een zangmoment waar iedereen uit volle borst meedeed. KWB Vuurtoren ziet het weer zitten om velen weer samen te brengen op onvergetelijke momenten.

De slimste mens van de Opex – 10e editie – KWB Vuurtoren
Op zaterdag 21 september was het de 10e maal dat KWB Vuurtoren de intussen bekende quiz ‘De slimste mens van den Opex’ organiseerde. Het bestuur had alles weer tot in de puntjes voorbereid en mocht opnieuw een beroep doen op Paul Legein, die maanden lang deze quiz voorbereid had. Het was een bijzondere leuke avond voor jong en oud, de meesten kwamen voor de ambiance en ook om iets bij te leren. Er kon toch maar één iemand winnen en dat was dit jaar Timo Verbeken, die zich een jaar lang de slimste mens van de Opex mag noemen. Zijn team ‘Net gemist’ kwam als beste naar voor (Timo samen met Marino Willaert, Magalie Bonnet en Johan Devos).