Dansnamiddag bij OKRA Bredene

Dansnamiddag bij OKRA Bredene

17 april 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 4 april ging het tweede dansfeest van OKRA Bredene door in zaal De Caproen. De zaal werd warm aangekleed om de dansliefhebbers zo goed mogelijk te ontvangen. Rond 13 u. komen de eerste mensen al toe en stilaan liep de zaal behoorlijk vol. Zo’n 150 mensen woonden dit feest bij. Ze kwamen van overal, vooral uit Bredene maar ook uit Stene, Oostende, Ichtegem, Gistel, Middelkerke en zelfs uit Brugge en Koksijde. Ingrid Schoutteet, danscoördinator voor het trefpunt Bredene, had een prachtige playlist samengesteld en op de tonen van deze muziek stond de dansvloer in een mum van tijd vol. Wanneer de muziek uiteindelijk wat stiller gezet werd, merkten we dat het inmiddels al ruim halfzes geworden was. Met een aangepast dansnummer werd deze geslaagde namiddag afgesloten met nog eens zeer velen op de dansvloer. We zien al uit naar onze volgende dansnamiddag op zaterdag 7 september 2024 eveneens in de Caproen. Dankjewel aan alle aanwezigen, we hopen jullie volgende keer weer te mogen ontmoeten. 
(Eddy Platteeuw)